Skip to main content

Make sustainable living commonplace

Iedere dag weer gebruiken twee miljard mensen producten van Unilever om er goed uit te zien, zich goed te voelen en meer uit het leven te halen.

Awards

Bedrijfscultuur

Hoofdkantoor

Rotterdam

Diversiteit

50% man / 50% vrouw

Gemiddelde leeftijd

35 jaar

Aantal werknemers

5000+ werknemers

Groeifase

Corporate

Markt

B2C

Besluitvorming

Piramidestructuur

Werkomgeving

Flexibele werktijden, lunch

Omgang werknemers

Informeel

Werkwijze

Lijnorganisatie

Nationaliteiten

Nederlands

Communicatiemiddelen

Skype, Slack, Microsoft Windows

Onze purpose en projecten

Meer dan 6.000 wetenschappers werken in Unilevers onderzoekscentra aan de ontwikkeling van nieuwe producten en de verbetering van bestaande.

Kantoorleven

Employer promise

Elke dag maken 2,5 miljard mensen gebruik van producten van Unilever om er goed uit te zien, zich goed te voelen en meer uit het leven te halen. Bij Unilever hebben we de ambitie om de omvang van ons bedrijf te verdubbelen en onze impact op het milieu te halveren. Om die ambitie te realiseren, zijn onze medewerkers cruciaal; wij zijn ervan overtuigd dat zij het grote verschil maken.

Werken bij Unilever betekent deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf waar zowel een persoonlijke benadering als een prestatiecultuur centraal staan om het beste uit iedere werknemer te halen. Het betekent dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen via het krijgen van directe verantwoordelijkheid, training en diverse uitdagingen. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde mensen met energie, creativiteit, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken om ambitieuze doelen te realiseren.

Afdelingen & grootte

Marketing

50%

Met onze wereldwijde portfolio van meer dan 400 sterke merken waarop consumenten overal ter wereld vertrouwen, bieden we marketeers uitzonderlijke carrièremogelijkheden.

Customer development

15%

Je werkt aan de ontwikkeling en implementatie van oplossingen en activiteiten voor merken en categorieën – of in accountmanagement, waar je je concentreert op omzet, winst en marktaandeel.

Finance

5%

Supply chain

20%

Food solutions

10%

Research and developement

5%

Human resources

5%

Functieniveau's

Director
Senior Manager
Manager
Senior
Junior
Trainee

Doorgroeimogelijkheden

Een carrière bij Unilever is een carrière die je zelf kunt vormgeven, passend bij jouw interesses en kwaliteiten. Bij Unilever krijg je de kans je eigen route te bepalen. Zo kun jij persoonlijk groeien terwijl je bouwt aan onze sterke merken.

Wanneer je een carrière start bij Unilever ga je deel uitmaken van een toonaangevende onderneming die met een persoonlijke benadering ernaar streeft het beste uit haar mensen te halen. Wij bieden je uitdaging, ontwikkelingsmogelijkheden, training en coaching, een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Samen met een team van talenten ga je werken aan duurzame groei van ons bedrijf. Bovendien krijg je vanaf het begin grote verantwoordelijkheid en kun je via onze sterke merken het verschil maken.

Managementstijl & Feedback

Close Menu
Innovaties, trends en proposities die de wereld veranderen