Skip to main content

Het is tijd. Jouw tijd voor T-Mobile.

Zelfverzekerd, maar niet arrogant. Bloedfanatiek en toch relaxed. Zeg jij ja zonder met je ogen te knipperen? Dan heb jij de challenger mindset. Daag met ons de markt uit. Kom werken bij een provider waar je in gelooft. Het is tijd.

Awards

Bedrijfscultuur

Hoofdkantoor

Den Haag

Diversiteit

50% man / 50% vrouw

Gemiddelde leeftijd

35 jaar

Aantal werknemers

1.200 werknemers

Groeifase

Corporate

Markt

B2C

Besluitvorming

Piramidestructuur

Werkomgeving

Flexibele werktijden, lunch

Omgang werknemers

Informeel

Werkwijze

Lijnorganisatie

Nationaliteiten

Nederlands

Communicatiemiddelen

Skype, Slack, Microsoft Windows

Purpose en projecten

Ontdek de visie van bedrijven en bekijk met welke projecten deze visie wordt gerealiseerd.

Kantoorleven

Employer promise

IEDEREEN VERBINDEN MET DE MOGELIJKHEDEN VAN NU

Hoezo, denk je misschien. Zeker, wij verbinden telefoons en allerlei devices met het beste netwerk van Nederland. Maar, deze techniek is niets zonder menselijke maat: jong of oud, in de stad of op het platteland, hoogopgeleid of niet. Uiteindelijk gaat ’t ons erom mensen –alle mensen- te verbinden.

Baan-brekend Futurelab
Zo hebben wij onze eigen broedplaats voor baanbrekend werk: Futurelab Dit creatieve netwerk verbindt start-ups uit heel Nederland met de juiste mensen binnen T-Mobile. Collega’s krijgen zo de kans om naast hun dagelijkse werk hun speciale talenten en ambachten in te zetten. Win-win. Want goed voor hun en goed voor de innoverende start-ups die bijdragen aan, juist, verbinding.

T-Mobile in de maatschappij

Wij zetten ons in voor eerlijk, verstandig en duurzaam gebruik van telecom. Wij hebben bijvoorbeeld projecten voor Sociale Sponsoring, Financiële Zelfredzaamheid en de Recycle Movement. Meer weten? Check t-mobile.nl/bedrijf/maatschappij

Afdelingen & grootte

Marketing

50%

Customer development

15%

Finance

5%

Supply chain

20%

Research and developement

5%

Human resources

5%

Functieniveau's

Director
Senior Manager
Manager
Senior
Junior
Trainee

Doorgroeimogelijkheden

Samen groeien
Werken om te winnen? Teamwork? Dat kan alleen als je ook tijd en aandacht voor jezelf hebt. Even een frisse neus, surfvakantie naar Hawaï of misschien zelfs een sabbatical. Nieuwsgierig blijven en je eigen pad bepalen. Vrijheid blijheid en gezamenlijke groei. Daar geloven wij in.

Managementstijl & Feedback

TEAM MAGENTA
Een team van fanatiekelingen, relaxte peren, slimmeriken, no-nonsense nadenkers, criticasters en sociale mensen. Een bont gezelschap met mensen zoals jij en ik. Een team dat staat voor Verbinding met een hoofdletter V. Voor iedereen in Nederland. Dat is Team Magenta.

Challenger mindset
Knagen aan conventies. Beuken tegen de norm. Team Magenta blijft vechten tegen grenzen en limieten die onze klanten tegenhouden om te connecten met alles wat ze willen. Met alles waar ze van houden. Werken bij T-Mobile doe je met je challenger mindset. Dat David-tegen-Goliath-gevoel. Daag jij met ons de markt uit?

Close Menu
Innovaties, trends en proposities die de wereld veranderen