Skip to main content

Alledaagse routines veranderen in betekenisvolle rituelen

In 2000 begon oprichter Raymond Cloosterman aan zijn avontuur met een missie: “Ik ben er vast van overtuigd dat we onze alledaagse routines kunnen veranderen in betekenisvolle momenten als we gewoon wat meer rust creëren en iets meer aandacht besteden aan de kleine dingen.

Awards

Bedrijfscultuur

Hoofdkantoor

Amsterdam

Diversiteit

50% man / 50% vrouw

Gemiddelde leeftijd

35 jaar

Aantal werknemers

1.000+ werknemers

Groeifase

Unicorn

Markt

B2C

Besluitvorming

Platte structuur

Werkomgeving

Flexibele werktijden, lunch

Omgang werknemers

Informeel

Werkwijze

Lijnorganisatie

Nationaliteiten

Nederlands

Communicatiemiddelen

Skype, Slack, Microsoft Windows

Purpose en projecten

Ontdek de visie van bedrijven en bekijk met welke projecten zij hun visie realiseren

Kantoorleven

Employer promise

Elke dag maken 2,5 miljard mensen gebruik van producten van Unilever om er goed uit te zien, zich goed te voelen en meer uit het leven te halen.ÊBij Unilever hebben we de ambitie om de omvang van ons bedrijf te verdubbelen en onze impact op het milieu te halveren. Om die ambitie te realiseren, zijn onze medewerkers cruciaal; wij zijn ervan overtuigd dat zij het grote verschil maken.

Werken bij Unilever betekent deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf waar zowel een persoonlijke benadering als een prestatiecultuur centraal staan om het beste uit iedere werknemer te halen. Het betekent dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen via het krijgen van directe verantwoordelijkheid, training en diverse uitdagingen. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde mensen met energie, creativiteit, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken om ambitieuze doelen te realiseren.

Afdelingen & grootte

Marketing

50%

Customer development

15%

Finance

5%

Supply chain

20%

Research and developement

5%

Human resources

5%

Functieniveau's

Director
Senior Manager
Manager
Senior
Junior
Trainee

Doorgroeimogelijkheden

Managementstijl & Feedback

Mensen zijn de ultieme ambassadeur van ons merk. We zijn op zoek naar mensen met karakter. Echte, authentieke mensen. Maar wat nog belangrijker is, is dat mensen onze waarden delen en zich vereenzelvigen met de filosofie van ons merk. Want pas als je onze waarden helemaal begrijpt, kun je ze ook daadwerkelijk in de praktijk brengen. De ultieme Rituals-medewerker straalt enthousiasme en energie uit. Hij of zij streeft naar het onmogelijke, is toegewijd aan ons merk, deinst niet terug voor uitdagingen en houdt ervan om samen te werken met anderen. Dat is hoe wij zijn uitgegroeid tot het succesvolle bedrijf dat we vandaag de dag zijn.

Close Menu
Innovaties, trends en proposities die de wereld veranderen