Skip to main content

Growing a better world together

Ons doel is klanten helpen met het realiseren van hun ambities. Daarbij willen we een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld.

Awards

Bedrijfscultuur

Hoofdkantoor

Utrecht

Diversiteit

50% man / 50% vrouw

Gemiddelde leeftijd

35 jaar

Aantal werknemers

5000+ werknemers

Kledingvoorschrift

Smart casual / pak

Groeifase

Corporate

Markt

B2C / B2B

Besluitvorming

Piramidestructuur

Werkomgeving

Flexibele werktijden, lunch

Omgang werknemers

Informeel

Werkwijze

Lijnorganisatie

Nationaliteiten

Nederlands

Communicatiemiddelen

Skype, Slack, Microsoft Windows

Website: rabobank.jobs

Purpose en projecten

Ontdek de visie van bedrijven en met welke projecten deze visie gerealiseerd wordt.

Kantoorleven

Employer promise

De Rabobank is een bank voor en door klanten. We zijn één van de grootste financiële instellingen ter wereld en tegelijkertijd zeer betrokken op lokaal niveau. Ons doel is klanten helpen met het realiseren van hun ambities. Daarbij willen we een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld.

Onze missie: Growing a better world together

De Rabobank is een maatschappelijke bank. Werken bij de Rabobank betekent de wereld een beetje beter maken. Met grote en kleine initiatieven willen we dat steeds meer mensen financieel zelfredzaam worden en dat ondernemers duurzaam groeien. We zetten ons in voor de lokale omgeving en pakken op groter niveau het wereldvoedselprobleem aan, stap voor stap. Veranderen heeft tenslotte tijd nodig.

Gezocht: mensen met lef en volharding

Samen met jou willen we werken aan een wereld waarin iedereen genoeg en gezond te eten heeft. Maar ook aan een land waarin gelukkige mensen wonen, werken en ondernemen. We zijn én zoeken mensen met lef, want het verschil maken in de maatschappij, dat moet je durven. Daar is denkkracht en daadkracht voor nodig.

Daarom kijken we verder dan je cv, bij ons gaat het vooral om jouw mentaliteit. We zijn benieuwd wie je bent, welke ideeën je hebt en hoe je die wilt realiseren. Beloof jij jouw talent in te zetten voor een betere wereld? Dan willen we samen met jou bouwen aan de toekomst. Die van jouzelf, van de bank en van onze klanten. Heb jij het in je?

Diversiteit

De Rabobank voert een actief diversiteitsbeleid. Aan de ene kant door bij de samenstelling van teams te streven naar diversiteit in sekse, culturele achtergrond, leeftijd en dergelijke, aan de andere kant door een inclusieve bedrijfscultuur te creëren waarin mensen zich openstellen voor elkaars achtergrond en niemand wordt uitgesloten.

Hoe we successen vieren

What's cooking?

Rabo Frontier Ventures

De Rabobank heeft een speciaal investeringsfonds voor jonge en innovatieve bedrijven: Rabo Frontier Ventures (RFV). Dit fonds stelt 60 miljoen euro beschikbaar aan opkomende FinTech- en Food & Agri-technologie. Ambitieuze start-ups die hun plannen met succes bij RFV gepitcht hebben, ontvangen niet alleen kapitaal om door te groeien. Zij krijgen ook kennis, expertise en toegang tot het grote Rabobank-netwerk. De criteria voor steun zijn divers. Bedrijven moeten onder meer vernieuwend zijn op het vlak van FinTech en Food & Agri, een duidelijk probleem van (potentiële) klanten oplossen en kunnen meewerken aan een nieuw bankmodel.

rabofrontierventures.com

Afdelingen & grootte

Marketing

50%

Engineering

15%

Finance

5%

Human resources

5%

Functieniveau's

Director
Senior Manager
Manager
Senior
Junior
Trainee

Doorgroeimogelijkheden

Managementstijl & Feedback

Close Menu
Innovaties, trends en proposities die de wereld veranderen