Skip to main content

Maak het waar bij Lidl!

We willen het beste voor onze medewerkers, onze klanten én voor de wereld om ons heen. Vandaag en in de toekomst. Samen zetten we waardevolle stappen om te komen tot een betere wereld.

Awards

Bedrijfscultuur

Hoofdkantoor

Huizen

Diversiteit

50% man / 50% vrouw

Gemiddelde leeftijd

35 jaar

Aantal werknemers

19.000 werknemers

Groeifase

Corporate

Markt

B2C

Besluitvorming

Piramidestructuur

Werkomgeving

Flexibele werktijden, lunch

Omgang werknemers

Informeel

Werkwijze

Lijnorganisatie

Nationaliteiten

Nederlands

Communicatiemiddelen

Skype, Slack, Microsoft Windows

Website: werkenbijlidl.nl

Purpose en projecten

Ontdek de visie van bedrijven en bekijk met welke projecten zij hun visie realiseren

Kantoorleven

Employer promise

Bij Lidl zetten we ons samen in voor het beste resultaat. Daar werken we, als één van Europa’s grootste discounters, elke dag keihard aan. Met succes. Want inmiddels staat de teller in Nederland al op meer dan 400 filialen. En we groeien nog steeds. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud en klantgerichtheid centraal staan.

Het geheim? Onze medewerkers. Ruim 19.000 mensen, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten. En met één ding gemeen: de Lidl-mentaliteit. Lidl-medewerkers weten van aanpakken, houden van afwisseling en zetten nét even dat stapje extra. In een positieve sfeer halen we het beste in elkaar naar boven. Deze mentaliteit bepaalt ons handelen.

Tevreden medewerkers zijn onmisbaar voor iedere organisatie. Dat onze medewerkers tevreden zijn met hun werk en werkomgeving vinden wij belangrijk. Jaarlijks voeren wij zelfstandig een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit en gaan actief aan de slag met de uitkomsten ervan.

Afdelingen & grootte

Marketing

50%

Customer development

15%

Finance

5%

Supply chain

20%

Food solutions

10%

Human resources

5%

Functieniveau's

Director
Senior Manager
Manager
Senior
Junior
Trainee

Doorgroeimogelijkheden

Managementstijl & Feedback

Werken aan het beste resultaat: we doen het met elkaar. In een goede sfeer, waar we op elkaar kunnen rekenen. En behalen we succes, dan vieren we dat samen. Bijvoorbeeld tijdens ons spectaculaire kampioenenfeest in de Efteling. Bovendien dagen we elkaar tijdens sportieve evenementen, zoals het jaarlijkse voetbaltoernooi, graag uit.

Close Menu
Innovaties, trends en proposities die de wereld veranderen