Skip to main content

The world is yours

We zijn met veel: zo’n 33.000 collega’s. Zoveel mensen, zoveel functies. En zoveel mogelijkheden! We dagen je uit om de regie over jouw eigen carrière te pakken. Zodat jij je talent, kennis en ervaring optimaal ontwikkelt.

Awards

Bedrijfscultuur

Hoofdkantoor

Amsterdam

Diversiteit

50% man / 50% vrouw

Gemiddelde leeftijd

35 jaar

Aantal werknemers

5000+ werknemers

Kledingvoorschrift

Smart casual

Groeifase

Corporate

Markt

B2C

Besluitvorming

Piramidestructuur

Werkomgeving

Flexibele werktijden, lunch

Omgang werknemers

Informeel

Werkwijze

Lijnorganisatie

Nationaliteiten

Nederlands

Communicatiemiddelen

Skype, Slack, Microsoft Windows

Website: careers.klm.com

Onze purpose en projecten

Ontdek de visie van bedrijven en de projecten waarmee deze visie wordt gerealiseerd.

Kantoorleven

Employer promise

Grenzeloze mogelijkheden

We brengen iedere dag tienduizenden passagiers samen. Dichtbij, of juist ver over hun eigen landsgrenzen. Werk je bij KLM, dan ervaar je dat grenzeloze ook. Door verder te kijken dan wat je al kent, en door de eindeloze mogelijkheden die KLM biedt. Van het toepassen van virtual reality aan boord tot het sleutelen aan pk-reuzen in onze hangars. En van het werken met enorme hoeveelheden data tot het ontwikkelen van baanbrekende digitale tools. Bij ons kun je ongelofelijk veel kanten op. Jij bepaalt welke.

 

Klantgerichte denkers en doeners

De markt waarin we opereren is zeer competitief en verandert voortdurend. In alles wat we doen staat de klant centraal. Dat vraagt om klantgerichte denkers en doeners. Mensen die initiatief nemen en nieuwe ideeën in praktijk brengen, die bijdragen aan een onvergetelijke reiservaring. KLM is een prachtige plek als je een nieuwsgierige en ambitieuze mindset hebt. Niet wachten op nieuwe kansen, maar deze zelf creëren. Alleen en samen met collega’s. Zo kunnen we blijven verbeteren en verrassen.

 

Haal het beste uit jezelf

Als een van de grootste werkgevers in Nederland zorgen we dat jij optimaal richting kunt geven aan jouw eigen carrière. Daarmee bedoelen we dat we je faciliteren om je eigen talenten te ontwikkelen. We laten je keuzevrijheid ervaren en je krijgt de ruimte om je ideeën daadwerkelijk te realiseren. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling zijn er volop, net als interne opleidings- en trainingsprogramma’s. We empoweren je om uit te proberen, te leren en volop te groeien. Zodat jij het beste uit jezelf haalt.

Afdelingen & grootte

Marketing

50%

Operations

15%

Finance

5%

IT

20%

Logistiek

20%

Human resources

5%

Functieniveau's

Director
Senior Manager
Manager
Senior
Junior
Trainee

Doorgroeimogelijkheden

Ontwikkeling begint met jezelf goed kennen. Want als je weet waar je talenten liggen, ontstaat er ruimte om te groeien. Bij KLM is daar veel aandacht voor. We vinden het belangrijk dat je je ontwikkelt in een richting die past bij je ambitie en potentieel. Daarom bieden we je een breed pallet aan tools, zoals digitale talent- en loopbaanscans. Daarnaast is er veel ruimte om gericht te werken aan persoonlijke ontwikkeling door ervaringen on-the-job en door het volgen van (vakgerelateerde) trainingen.

Managementstijl & Feedback

KLM op Instagram

KLM op Facebook

Close Menu
Innovaties, trends en proposities die de wereld veranderen