Skip to main content

Een energiebedrijf dat elke dag werkt aan een duurzame toekomst

Wij willen iedereen in staat stellen hun leefwereld te verbeteren door het inzetten van de ongekende mogelijkheden van energie.

Awards

Bedrijfscultuur

Hoofdkantoor

Rotterdam

Diversiteit

50% man / 50% vrouw

Gemiddelde leeftijd

35 jaar

Aantal werknemers

5000+ werknemers

Groeifase

Corporate

Markt

B2C

Besluitvorming

Piramidestructuur

Werkomgeving

Flexibele werktijden, lunch

Omgang werknemers

Informeel

Werkwijze

Lijnorganisatie

Nationaliteiten

Nederlands

Communicatiemiddelen

Skype, Slack, Microsoft Windows

Onze purpose en projecten

Kantoorleven

Employer promise

Wij zijn innogy, een energiebedrijf dat elke dag werkt aan een duurzame toekomst. We nemen graag het voortouw om innovaties op dit gebied aan te moedigen, toegankelijk te maken, of gewoon zèlf te ontwikkelen. Daarom zijn wij op zoek naar bevlogen mensen die –net als wij- er zoveel mogelijk uit willen halen. Die slim zijn, initiatiefrijk, nieuwsgierig en misschien zelfs een tikkie ongeduldig. Kom jij met ons de energiewereld op z’n kop zetten?

Als vrijdenker komt je bij innogy in een organisatie terecht die alle ruimte geeft om te experimenteren. En waarin je nek uitsteken wordt beloond. In geld, kansen en persoonlijke groei. We willen graag van je leren en zijn benieuwd naar jouw nieuwe, verrassende inzichten. Ondernemende geesten als jij zijn ongebonden. Wij willen je niet binden, maar verbinden. Daarom geven wij je de regie over je eigen loopbaan. Wil je meer van de wereld zien? Op onderzoek uitgaan? Met ons internationale netwerk kun je alle kanten op.

Afdelingen & grootte

Marketing

50%

Customer development

15%

Finance

5%

Supply chain

20%

Food solutions

10%

Research and developement

5%

Human resources

5%

Functieniveau's

Director
Senior Manager
Manager
Senior
Junior
Trainee

Doorgroeimogelijkheden

Een carrire bij Unilever is een carrire die je zelf kunt vormgeven, passend bij jouw interesses en kwaliteiten. Bij Unilever krijg je de kans je eigen route te bepalen. Zo kun jij persoonlijk groeien terwijl je bouwt aan onze sterke merken.

Wanneer je een carrire start bij Unilever ga je deel uitmaken van een toonaangevende onderneming die met een persoonlijke benadering ernaar streeft het beste uit haar mensen te halen. Wij bieden je uitdaging, ontwikkelingsmogelijkheden, training en coaching, een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Samen met een team van talenten ga je werken aan duurzame groei van ons bedrijf. Bovendien krijg je vanaf het begin grote verantwoordelijkheid en kun je via onze sterke merken het verschil maken.

Managementstijl & Feedback

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gezochte competenties

Wie we zoeken? Het liefst noemen we jou een vrijdenker. Een ondernemende geest die met lef, passie en creativiteit met nieuwe ideeën en oplossingen komt. Je bent slim, initiatiefrijk, nieuwsgierig. Er zit iets in jou, wat anderen aansteekt. Het knettert als jij vertelt over je ideeën. En voor we het beseffen, doen we juichend met je mee. En dat is het knappe van jou: je zit niet alleen vol ideeën, maar je weet ze ook praktisch te realiseren. Je neemt eigenaarschap, zoekt de samenwerking met collega’s en je laat je door ze inspireren. Je weet dat tussen droom en daad er wetten en praktische bezwaren staan. Maar als jij eenmaal iets in je hoofd hebt, ga jij door alle barrières heen. De wil om impact te maken, maakt je één van ons.

Innogy op Instagram

 

View this post on Instagram

 

Een nieuwe maand betekent nieuwe collega’s! Welkom bij innogy! #onboarding #nieuwebaan #letsgo

A post shared by innogy NL (@innogy.nl) on

Innogy op Facebook

Close Menu
Innovaties, trends en proposities die de wereld veranderen