Skip to main content

Waarin zit jouw werkgeluk?

Bij ING werken we elke dag aan innovaties voor 8,5 miljoen klanten. We zijn een bank met grote ambities, waar ambitieuze mensen werken. We vragen veel van onze medewerkers. Maar daar krijgen zij ook veel voor terug! Waar word jij gelukkig van, als het gaat om werk en arbeidsvoorwaarden?

Awards

Bedrijfscultuur

Hoofdkantoor

Amsterdam

Diversiteit

50% man / 50% vrouw

Gemiddelde leeftijd

35 jaar

Aantal werknemers

5000+ werknemers

Groeifase

Corporate

Markt

B2C / B2B

Besluitvorming

Platte structuur

Werkomgeving

Flexibele werktijden, lunch

Omgang werknemers

Informeel

Werkwijze

Agile, SCRUM

Nationaliteiten

Nederlands

Communicatiemiddelen

Skype, Slack, Microsoft Windows

Purpose en projecten

Ontdek de visie van bedrijven en bekijk met welke projecten zij hun visie realiseren

Kantoorleven

Employer promise

Waarin zit jouw werkgeluk?

Bij ING werken we elke dag aan innovaties voor 8,5 miljoen klanten. We zijn een bank met grote ambities, waar ambitieuze mensen werken. We vragen veel van onze medewerkers. Maar daar krijgen zij ook veel voor terug! Waar word jij gelukkig van, als het gaat om werk en arbeidsvoorwaarden?

ING’s missie is ‘mensen in staat stellen om een stap voor te blijven, privé en zakelijk’. Onze klanten, maar zeker ook onze medewerkers. Dus zijn onze arbeidsvoorwaarden onderscheidend, en soms zelfs verrassend. Want:

  • We waren de eerste die kersverse ouders een maand betaald verlof gaven voordat daar een wettelijke regeling voor kwam in Nederland.
  • We stimuleren sabbaticals en onbetaald verlof.
  • Je krijgt anderhalve dag betaald en anderhalve dag onbetaald ‘diversiteitsverlof’. Je kunt het gebruiken voor wat jij belangrijk vindt, zoals carnaval, Suikerfeest of de Gay Pride.
  • We experimenteren met ongelimiteerde vakantiedagen. Jíj beslist hoe vaak je vrij bent, en hoe lang.

Best vooruitstrevend, nietwaar? Maar dat is lang niet alles.

Welzijn

Energieke, gefocuste en ‘werkfitte’ mensen. Natuurlijk zien we die graag bij ING. Maar die energie en focus komen niet altijd vanzelf. En blijven ook niet steeds op hetzelfde niveau.  Zeker niet nu we allemaal langer door moeten werken. Daarom investeert ING in jouw welzijn. Doen we er alles aan om je te helpen goed in je vel te zitten, mentaal en fysiek. We hebben er zelfs een speciaal programma voor. En nee, dat draait zeker niet alleen om sport en voeding. Maar ook om: rust, omgaan met stress, de balans vinden tussen werk en thuis, jouw eigen doelen stellen en die bereiken. Al dan niet met hulp.

Werkgeluk

Jouw werkgeluk telt. Want zeg nou zelf, het is toch veel fijner werken als je lol hebt in je wat je doet? Als je je gewaardeerd voelt en jezelf kunt ontwikkelen? Als lekker in je vel zit en een duidelijk doel hebt om aan te werken?

Waar word jij gelukkig van? Dat bepaal jij, en jij alleen. ING’s arbeidsvoorwaarden kennen minder regels en meer principes. Zodat jij de vrijheid hebt om de keuzes te maken die het best bij jou passen. Bij ING neem je zelf de regie over jouw werkgeluk.

Vakmanschap

Je werk wordt leuker en interessanter als je er beter in wordt. Bij ING neem jij zelf verantwoordelijkheid voor je ontwikkeling en je carrière. Je vakmanschap uitbouwen hoort daarbij: je vaardigheden en inventiviteit ontwikkelen en je netwerk vergroten, zodat je voorbereid bent op de volgende stap in je loopbaan. ING biedt je hiervoor alle mogelijkheden en middelen.

Bij ING geloven we dat je pas het verschil kunt maken als je weet wat je innerlijke drijfveer is en hoe je kunt handelen vanuit je kracht. In werk en privé. Daarom is binnen ING het programma ‘Purpose to Impact’ gestart. Dit programma helpt ING’ers om hun purpose te ontdekken én om ernaar te handelen. Eenmaal gevonden, helpt je purpose je bij het maken van keuzes die bij jou passen, bij het opstellen van je doelen en bij het ontwikkelen van je vakmanschap. Dit maakt purpose een integraal onderdeel van onze Way of Working.

What's cooking?

How we celebrate?

Afdelingen & grootte

Marketing

50%

IT

15%

Finance

5%

Human resources

5%

Functieniveau's

Director
Senior Manager
Manager
Senior
Junior
Trainee

Doorgroeimogelijkheden

Managementstijl & Feedback

ING op Instagram

 

View this post on Instagram

 

Warm weer = ijsjes #werkenbijing

A post shared by WerkenbijING (@werkenbijing) on

ING op Facebook

Close Menu
Innovaties, trends en proposities die de wereld veranderen