Skip to main content

Vanmorgen ben je wakker geworden in een digitale wereld

We zijn bij Dept altijd op zoek naar talent, verborgen of niet. Met de juiste support en coaching word je hoe dan ook de beste versie van je professionele zelf. Maar dat is voor ons eigenlijk vanzelfsprekend.

Awards

Bedrijfscultuur

Hoofdkantoor

Rotterdam

Diversiteit

50% man / 50% vrouw

Gemiddelde leeftijd

28 jaar

Aantal werknemers

400+ werknemers

Groeifase

Scaleup

Markt

Bureauzijde

Innovatie

Innovator

Werkomgeving

Flexibele werktijden, lunch

Omgang werknemers

Familiair

Leefsituatie werknemers

YUP

Nationaliteiten

Nederlands

Communicatiemiddelen

Skype, Trello, Asana

Onze purpose en projecten

Binnen ons eigen #DeptCares plan komen steeds meer duurzame en sociale initiatieven tot leven. Het zijn kleine stappen, maar elke stap is er één richting een betere en gezondere wereld. En hoe meer Depsters meedoen, hoe groter onze impact.

Kantoorleven

Employer promise

Dept bestaat uit ambitieuze uitblinkers die er allemaal naar streven om de besten in hun vak te worden en blijven. We werven gedreven professionals en talenten op het gebied van data, technologie en creativiteit. Dat begint in veel gevallen als ze nog student zijn. We halen deze getalenteerde studenten naar onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam en geven ze de kans hun skills verder te ontwikkelen. Talent is slechts 1 onderdeel van het grotere geheel; we zoeken bovenal naar de perfecte Dept-fit. Iemand die eager is om eindeloos te leren, die kan inspireren met grenzeloos enthousiasme voor zijn/haar vak, streeft naar het verbeteren van zichzelf en kan switchen van serieus werk naar vrijdagmiddag-modus in een oogwenk. We zijn dus vooral op zoek naar uitgesproken personen die een meerwaarde leveren aan Dept als geheel.

Afdelingen & grootte

Content creation

50%

Data

15%

Design & UX

5%

Development

20%

Digital Marketing

10%

Project management

5%

Sales & Account

5%

Strategy

5%

Functieniveau's

Director
Manager
Junior
Trainee

Doorgroeimogelijkheden

Ben jij een aanstormend talent op zoek naar de kick-start van je carrière? Dan is de Dept Campus de plek om je eerste professionele stappen te zetten. Als trainee of stagiair bij Dept ga je van start in een groep van gelijkgestemden op een manier die reguliere stages en traineeships niet kunnen evenaren. Een programma dat verder gaat dan vooraf gestelde leerdoelen en saaie taken. De Dept Campus biedt je de kans om verschillende skills binnen jouw vakgebied te ontwikkelen.

Managementstijl & Feedback

Close Menu
Innovaties, trends en proposities die de wereld veranderen