Skip to main content

DEEN. Dat is lekker thuiskomen.

Een zin die alles zegt over het gevoel dat klanten en medewerkers associëren met DEEN. Een zin die je belooft dat je je altijd welkom zult voelen bij DEEN. Door vriendelijke medewerkers en in een winkel waar je prettig boodschappen doet en waar je de weg kent. Maar je komt met de producten van DEEN ook altijd lekker thuis. Omdat je nooit te veel betaalt en met de lekkere en unieke DEEN producten thuis altijd succes heeft.

Awards

Bedrijfscultuur

Hoofdkantoor

Hoorn

Diversiteit

50% man / 50% vrouw

Gemiddelde leeftijd

35 jaar

Aantal werknemers

5000+ werknemers

Groeifase

Corporate

Markt

B2C / B2B

Besluitvorming

Piramidestructuur

Werkomgeving

Flexibele werktijden, lunch

Omgang werknemers

Informeel

Werkwijze

Lijnorganisatie

Nationaliteiten

Nederlands

Communicatiemiddelen

Skype, Slack, Microsoft Windows

Purpose en projecten

Ontdek de visie van bedrijven en met welke projecten deze visie gerealiseerd wordt.

Kantoorleven

Employer promise

Ontstaan in 1933 uit een West-Fries familiebedrijf zijn wij nog steeds elke dag voor iedereen in de buurt de supermarkt die bekend staat om de lekkere (vers)producten en een duidelijk en eerlijke prijs. Met een gezellige sfeer, vriendelijk personeel, service en onze lokale betrokkenheid, is het elke dag een feest om bij ons boodschappen te doen.

DEEN Supermarkten is een gezond en groeiend bedrijf met een sterke marktpositie in Noord-Holland en Flevoland. Inmiddels hebben wij 82 filialen én een webwinkel in Noord-Holland, Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Bij ons staat de klant altijd centraal, kwaliteit staat voorop en de service is van een hoog niveau. Het opleiden, trainen en begeleiden van onze mensen om deze kwaliteit te behouden, vinden wij dan ook erg belangrijk.

Medewerkers maken voor ons het verschil. Naast goede arbeidsomstandigheden hebben we ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Niet voor niets behoort ons bedrijf al jaren op rij tot de Beste Werkgevers van Nederland! Onze werknemers geven aan dat ze ons een prettige en betrouwbare werkgever vinden. Wij werken aan een plezierige werkomgeving door middel van flexibele werktijden, persoonlijke aandacht en ruimte bieden voor eigen ideeën en initiatieven.

Daarnaast zien wij onze werknemers graag groeien en zich ontwikkelen. Wij bieden dan ook een uitgebreid opleidingsprogramma aan. Mede dankzij de groei van onze organisatie, zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei.

Afdelingen & grootte

Marketing

50%

Finance

5%

Supply chain

20%

Human resources

5%

Functieniveau's

Director
Senior Manager
Manager
Senior
Junior
Trainee

Doorgroeimogelijkheden

Werken bij DEEN is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. We vinden het belangrijk dat je wordt uitgedaagd in je werk en meer kennis en vaardigheden kan verkrijgen. Om je steeds meer te laten groeien, bieden we intern mbo- en hbo-opleidingen aan. Op deze manier kan je een landelijk erkend diploma halen en leer je, naast de praktijk, ook de theoriekant kennen. Hoe leuk is dat?

Onze opleidingen volg je op een locatie van DEEN, dus dit kan boven de winkel zijn maar ook boven het distributiecentrum. Wat je in de les leert, kan je dus meteen toepassen in de praktijk. Een ander voordeel is dat we jouw groei kunnen begeleiden en je kunnen helpen waar mogelijk. Je krijgt namelijk een praktijkopleider in de winkel. Dit is een leidinggevende die je gaat opleiden tijdens je studie. Daarnaast krijg je een bevoegde docent vanuit DEEN die je gaat helpen met schoolopdrachten die je vanuit de theorie krijgt.

Het is fantastisch om opgeleid te worden binnen het bedrijf en je vaardigheden steeds meer uit te breiden. Wij zijn blij met enthousiaste collega’s, want zo worden we iedere dag geïnspireerd en dat maakt werken en leren bij DEEN zo leuk!

Managementstijl & Feedback

Close Menu
Innovaties, trends en proposities die de wereld veranderen