Skip to main content

Alles voor een glimlach.

Samen werken we elke dag keihard om klanten blij te maken. Door duidelijk en open te zijn en met ze mee te denken. Zo verstoppen we het telefoonnummer van onze klantenservice niet ergens onderaan onze website. Zijn onze algemene voorwaarden zo geschreven dat zelf je tienjarige nichtje ze begrijpt. En bezorgen we zelfs op zondag.

Awards

Bedrijfscultuur

Hoofdkantoor

Rotterdam

Diversiteit

50% man / 50% vrouw

Gemiddelde leeftijd

30 jaar

Aantal werknemers

5000+ werknemers

Groeifase

Unicorn

Markt

B2C

Besluitvorming

Platte structuur

Werkomgeving

Flexibele werktijden, lunch

Omgang werknemers

Familiair

Werkwijze

SCRUM

Nationaliteiten

Nederlands

Communicatiemiddelen

Skype, Slack, Microsoft Windows

Purpose en projecten

Ontdek de visie van bedrijven en bekijk met welke projecten zij hun visie realiseren

Kantoorleven

Employer promise

KLANTREISBUREAU
Zonder boeken.

Wij zijn geen e-commercebedrijf, retailer of webshop. Nee, we zijn een klantreisbureau. Want we organiseren klantreizen van begin tot eind, op zo’n manier dat onze klanten er blij van worden en wij eraan verdienen.

Als je een klantreisbureau bent, moet je hele organisatie hierop ingericht zijn. Daarom is Coolblue opgedeeld in domeinen. In elk domein werken Klantreizigers, Business Analisten, Interaction Designers, Owners en Developers keihard aan een klein deel van de klantreis en het optimaliseren hiervan. Bijvoorbeeld in de domeinen Pricing & Assortment, Shipping & Delivery en Stores. Da’s inderdaad een hoop Engels, want in de domeinen zitten ook internationale Coolblue’ers.

Afdelingen & grootte

Marketing

50%

Customer development

15%

Finance

5%

Supply chain

20%

Human resources

5%

Functieniveau's

Director
Manager
Senior
Junior
Trainee

Doorgroeimogelijkheden

Gewoon, doen.
Elke dag een beetje beter.

Niet lullen, maar poetsen. Geen woorden, maar daden. In Rotterdam hebben we er genoeg gezegdes voor. Bij Coolblue noemen we deze nuchtere ondernemersmentaliteit: gewoon, doen.
Je idee is niets waard zonder uitvoering. We verkiezen snelheid altijd boven wachten totdat iedereen zijn vinkje heeft gezet. We zijn groot geworden door elke dag een beetje beter te worden. Stap voor stap, detail na detail: gewoon, doen. Niet alles lukt meteen, niet alles gaat in één keer goed. Maar we durven en we doen. Maken fouten en leren ervam. Ervan.

Managementstijl & Feedback

Vrienden.
Eerlijk, direct, open.
Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega’s ook vrienden zijn. Dat is onze kracht. Omdat je voor vrienden alleen het beste wilt. Omdat we het samen beter weten dan alleen. Omdat je tegen vrienden gewoon de waarheid vertelt. En omdat het gewoon leuk is.

Vriendschap ontstaat alleen bij gelijkwaardigheid. Daarom kom je bij Coolblue niet snel iemand tegen met een stropdas. Vertel je Pieter gewoon wat je écht vindt van zijn nieuwe jasje. En praten we tegen klanten altijd eerlijk, direct en open.

Coolblue op Facebook

Close Menu
Innovaties, trends en proposities die de wereld veranderen