Skip to main content

Career starts with care

Onze visie is om de nummer één huidverzorgingsproducent te worden in alle relevante markten en categorieën. Onze zakelijke strategie, de Blauwe Agenda, bepaalt onze koers om deze visie te bereiken.

Awards

Bedrijfscultuur

Hoofdkantoor

Amsterdam

Diversiteit

50% man / 50% vrouw

Gemiddelde leeftijd

35 jaar

Aantal werknemers

5000+ werknemers

Groeifase

Corporate

Markt

B2C

Besluitvorming

Piramidestructuur

Werkomgeving

Flexibele werktijden, lunch

Omgang werknemers

Informeel

Werkwijze

Lijnorganisatie

Nationaliteiten

Nederlands

Communicatiemiddelen

Skype, Slack, Microsoft Windows

Purpose en projecten

Ontdek de visie van bedrijven en bekijk met welke projecten zij hun visie realiseren

Kantoorleven

Employer promise

Van onze vier kernwaarden ligt CARE ons het meest nauw aan het hart. In Nederland zorgen we ervoor dat we gelijkgezinde mensen vinden en hen de middelen en steun geven die ze nodig hebben om hun carrières te ontwikkelen. Zo bieden wij werkzekerheid en een gezonde werkomgeving. Bij Beiersdorf Nederland werken we direct en graag samen. Daarin staat ondernemerschap en teamspirit  voorop. Je bent daarmee onderdeel van het team én eigenaar van jouw carrière.

Onze kernwaarden geven al vanaf het begin af aan onze bedrijfscultuur vorm en zijn nog altijd relevant. Samen met onze strategie vormen zij het baken waar wij op sturen, onze dagelijkse maatstaf, die ervoor zorgt dat onze woorden en daden altijd consequent zijn, door het gehele bedrijf heen.

Zorg

We gedragen ons verantwoordelijk naar onze collega’s, consumenten, merken, de samenleving en het milieu toe.

Eenvoud

We streven naar helderheid en consistentie, maken onze beslissingen op doortastende, pragmatische wijze en richten ons op de essentie.

Moed

Wij staan voor gedurfde initiatieven, nemen het voortouw, leren van onze fouten en zien elke verandering als een nieuwe kans.

Vertrouwen

We zeggen wat we bedoelen, komen onze beloftes na en behandelen anderen met respect.

Afdelingen & grootte

Marketing & Digital

50%

Sales & E-Commerce

15%

Shopper & Customer Marketing

5%

Finance & IT

20%

Supply Chain & Procurement

5%

Health Care

5%

Derma

5%

Human resources

5%

Functieniveau's

Director
Senior Manager
Manager
Senior
Junior
Trainee

Doorgroeimogelijkheden

Wij bij Beiersdorf zijn toegewijd aan de groei van onze medewerkers op de lange termijn; het overgrote deel van ons hoger management wordt binnen het bedrijf ontwikkeld. Wij nemen mensen aan die ervan houden om uitgedaagd te worden, en daarom stellen we ambitieuze functie- en gedragsdoelstellingen en geven we individuen van vroeg af aan veel verantwoordelijkheid. We bieden functie- en cultuurgerichte inwerkingstrajecten, buddyprogramma’s en mentoren, opbouwende feedback en doorlopende trainingsprogramma’s waarmee onze medewerkers hun vaardigheden kunnen uitbreiden en geleidelijk zelfverzekerder kunnen worden. Wij belonen mensen graag voor hun prestaties en bieden on-the-job ontwikkeling en individuele loopbaanprogramma’s voor degenen die resultaten leveren. Waar nodig verhelpen wij vaardigheidskloven en dragen we bij aan individuele ontwikkelingsgebieden met behulp van formele en informele training, mentoren en coaches. Onze bedrijfscultuur is collaboratief; wij werken als één enkel team om onze doelstellingen te bereiken, maar bieden ook genoeg mogelijkheden voor individuen om ergens hun stempel op te drukken en hun carrière te ontwikkelen, op nationaal en internationaal vlak.

Managementstijl & Feedback

Toewijding op de lange termijn

Wij zijn toegewijd aan de groei van onze medewerkers op de lange termijn; één van onze doelstellingen is om minstens 90% van onze topbestuurders en minstens 75% van onze senior managers intern te ontwikkelen. Wij helpen ambitieuze mensen met het herkennen van hun sterke punten en geven hun de steun die ze nodig hebben om hun ideale loopbaan binnen het bedrijf te realiseren. Ook belonen wij mensen graag voor hun prestaties en bieden we on-the-job ontwikkeling en individuele loopbaanprogramma’s voor degenen die resultaten leveren. Waar nodig verhelpen wij vaardigheidskloven en dragen we bij aan individuele ontwikkelingsgebieden met behulp van formele en informele training, mentoren en coaches. We moedigen onze mensen actief aan om zich te blijven ontwikkelen en bespreken de mogelijke vervolgstappen in hun carrière op een open, eerlijke wijze.

Close Menu
Innovaties, trends en proposities die de wereld veranderen