Skip to main content

De duurzame energiemarkt dichterbij

Wij staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie.

Awards

Bedrijfscultuur

Hoofdkantoor

Arnhem

Diversiteit

50% man / 50% vrouw

Gemiddelde leeftijd

35 jaar

Aantal werknemers

5000+ werknemers

Groeifase

Corporate

Markt

B2C / B2B

Besluitvorming

Piramidestructuur

Werkomgeving

Flexibele werktijden, lunch

Omgang werknemers

Informeel

Werkwijze

Lijnorganisatie

Nationaliteiten

Nederlands

Communicatiemiddelen

Skype, Slack, Microsoft Windows

Purpose en projecten

Ontdek de visie van bedrijven en met welke projecten deze visie gerealiseerd wordt.

Kantoorleven

Employer promise

Voor ons zijn drie kernwaarden belangrijk: sensitief, samen en slim. Iedere dag voeren we met passie ons werk uit en zoeken we naar innovatie oplossingen om onze dienstverlening te verbeteren. Wil jij in een inspirerende omgeving werken? Samen met hardwerkende collega’s die hart hebben voor energie? Een omgeving met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de ruimte om ideeën te ontwikkelen? Kom dan solliciteren!

De energietransitie is een complexe uitdaging waar we al het beschikbaar talent, verschillende perspectieven en uiteenlopende competenties voor nodig hebben. Door slim gebruik te maken van onze verschillen, kunnen we iedereen, nu en in de toekomst, blijven voorzien van betrouwbare, duurzame en betaalbare energie.

Hoe we successen vieren

What's cooking?

Alliander is een energienetwerkbedrijf. Dagelijks houden wij ons bezig met het beheren en aanleggen van kabels en leidingen, die stroom en gas brengen naar miljoenen Nederlandse woningen en bedrijven. Bekijk hier in virtual reality of 360º hoe het werk van een monteur, een technicus, een engineer en een uitvoerder bij Alliander er uit ziet.

vr360.werkenbijalliander.com

Afdelingen & grootte

Marketing

50%

Engineering

15%

Finance

5%

Supply chain

20%

Human resources

5%

Functieniveau's

Director
Senior Manager
Manager
Senior
Junior
Trainee

Doorgroeimogelijkheden

Je doet je werk. Iedere dag weer. Je geeft je voor de volle 100%. En méér dan dat zelfs. Dat moet genoeg zijn, niet? Maar tijden zijn veranderd….. Om duurzaam inzetbaar te blijven, is continue ontwikkeling van kennis en vaardigheden zeer belangrijk. Ook Alliander vindt dat zeer belangrijk. Niet alleen om de kwaliteit en veiligheid van onze diensten te garanderen, maar ook omdat wij het belangrijk vinden dat onze medewerkers met bevlogenheid en plezier hun werk kunnen doen. En daarom volgt maar liefst 85% van de Alliander medewerkers een opleiding.

Blijf de expert binnen jouw vakgebied

Om mee te draaien op de arbeidsmarkt, zéker in onze dynamische energiewereld, is het van groot belang om jezelf uit te blijven dagen op het gebied van vakkennis, persoonlijke vaardigheden, efficiënt werken en interne & externe ontwikkelingen. Zo blijf je de expert binnen jouw vakgebied en kun je flexibel blijven meebewegen binnen de organisatie.

Continu leren

Dankzij Alliander Opleidingen blijf je doorlopend werken aan vakkennis, persoonlijke ontwikkeling en/of nieuwe carrièrekansen: op ieder niveau en binnen elke functie. Je kunt kiezen uit een breed aanbod aan trainingen, workshops, opleidingen, studieboeken, webinars en E-learningmodules, waarmee je kunt blijven investeren in jouw loopbaanmogelijkheden.

Alliander Opleidingen

‘Leren is voor iedereen, voor elke leeftijd en op elk moment’, dat is de visie van Alliander Opleidingen. Alliander Opleidingen bestaat uit 1) Alliander College, 2) Alliander Technische Bedrijfsschool en 3) programma Step2Work.

Managementstijl & Feedback

Close Menu
Innovaties, trends en proposities die de wereld veranderen